Dy Pikat

Dy Pikat 2.01 for Android

A Free Puzzle Game

Published By ALMAK Soft & Media

Dy Pikat (com.almak.dypikat): Play DY PIKAT! Fun and challenging
Luaj DY PIKAT!Është kënaqësi dhe sfiduese ... Read More > or Download Now >

Dy Pikat for Android

Download App

Download

3.75 MB

Google Play

Tech Specs

 • • Latest Version: 2.01
 • • Updated: March 2, 2015
 • • Requires: Android 2.3 and up
 • • Developer: ALMAK Soft & Media
 • • Content Rating: Unrated

User Reviews

 • 127 Votes, Average: 4.5 out of 5
 • • Rating Average
 • 4.5 out of 5
 • • Rating Users
 • 127

Download Count

 • • Total Downloads
 • 34
 • • Current Version Downloads
 • 32
 • • File Name: com.almak.dypikat.apk

You can now download the latest version apk file and install it.

More About Dy Pikat Game

Dy Pikat Screenshot Image

Dy Pikat Description: EN:
This fun and awesome game is simple and challenging all at the same time
To play you merely tap your screen to line up your dots to match the other dots. It sounds easy because it is. But things heat up as you move along! Win in game fabulous achievements and gain massive points to climb the global leaderboard! Be the best DY PIKAT player in the world and go to the top!

AL:
Kjo lojë zbavitëse është e thjeshtë dhe sfiduese për të gjithë njëkohësisht
Për të luajtur ju thjesht klikoni mbi ekranin tuaj për të rreshtuar pikat tuaja me pikat e tjera.Kjo duket e lehtë, sepse është. Por loja nxehet sa më shumë që luani!
Fitoni në lojë arritjet e pabesueshme dhe fitoni pikë maksimum pë drejtuesin global (global leaderboard).Bëhu më i mirë DY PIKAT lojtar në botë dhe rangohu në krye!

MK:
Ова забавно игра е едноставно и предизвикувачкa за сите во исто време

PlayDY PIKAT! It’s fun and challenging!

What's New in Dy Pikat 2.01 >

UPDATE! VERSION 2.0
New menu design
The balls fall at different velocities
Colors of the balls change
New Games Played Leaderboard
New Achievements

Download Dy Pikat 2.01 APK File

More Games to Consider (Similar or Related)